Droomdoelen voor teams

Training Droomdoelen voor teams

De training Droomdoelen voor teams is ontstaan tijdens mijn werkervaring in commerciële wereld. Een wereld waar het draait om targets en presteren. Juist de mensen op de werkvloer, hun talenten, wat voor hen écht belangrijk is, hun drijfveren en waarden inspireren mij. Wanneer je focust op het menselijke aspect, bouw je intensieve relaties op en haal je een hoger resultaat. Deze training zorgt voor flow, positiviteit en verbinding op de werkvloer.                            

“Droomdoelen brengen flow en verbinding”
– Iris van Heesch, oprichtster en trainer Handstand 

Werkwijze en competenties

De training is persoonlijk, praktijkgericht en met focus op vertrouwen. Luisteren, communiceren, presenteren en empathie staan hierbij centraal.

Inhoud

✔ Je leert wat Droomdoelen zijn
✔ Je krijgt inzichten om Droomdoelen concreet te maken
✔ Je ontwikkelt persoonlijke- en/of team Droomdoelen
✔ Je maakt een visiebord vol met Droomdoelen.

De training Droomdoelen op de werkvloer is een tool voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook leuk als activiteit voor teambuilding met een waardevolle inhoud. Met deze training brengen we deelnemers en medewerkers terug naar de basis en creëren we een positieve mindset.

Het eindproduct vormt een mooie aanleiding voor een dialoog. Door de training te koppelen aan bijvoorbeeld teamdoelen, persoonlijke coaching en loopbaangesprekken is deze goed te gebruiken in de dagelijkse werkpraktijk.

Voor de Universiteit van Tilburg hebben we deze training gecombineerd met een masterclass effectief communiceren en klantbeleving.

 

Training op locatie

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of heb je andere vragen? Neem dan contact met mij op.

StadsBIEB ‘s-Hertogenbosch, Avans Hogeschool, Jeroen Bosch ziekenhuis en stichting Ismes gingen je voor!

 

Share