Droomdoelen voor teams

Training Droomdoelen voor teams

De training Droomdoelen voor teams is ontstaan tijdens mijn werkervaring in commerciële wereld. Een wereld waar het draait om targets en presteren. Juist de mensen op de werkvloer, hun talenten, wat voor hen écht belangrijk is, hun drijfveren en waarden inspireren mij. Wanneer je focust op het menselijke aspect, bouw je intensieve relaties op en haal je een hoger resultaat.

BOOST your Business & BOOST your team

Deze trainingen zorgen voor flow, positiviteit, motivatie en verbinding op de werkvloer. Het is mooi om de afstemming tussen directie en teams te faciliteren en realiseren. Het resultaat is dat er fijner en gemakkelijker gewerkt wordt, met aandacht voor het menselijke aspect. We zetten resultaten direct om in concrete acties. Hierbij wordt het proces gemonitord, begeleidt en waar nodig getraind. Met als aller belangrijkste doel: tijd & aandacht voor de medewerkers en klanten van het bedrijf.

Wil jij ook een BOOST voor je business of team? Laat het me weten.

“Wat zijn wij blij dat onze wegen elkaar hebben gekruist! Je bent een warme persoonlijkheid en daarnaast een op en top vakvrouw. Voor alle bedrijven een aanrader om eens te doen. Geef je medewerkers eens een stem. Dit werkt enorm positief. Dank je wel Iris!”
– Dianne Vugts, Eigenaresse Vugts Reclame en Bedrijfskleding

Werkwijze en competenties

De training is persoonlijk, praktijkgericht en met focus op vertrouwen. Luisteren, communiceren, presenteren en empathie staan hierbij centraal.

Inhoud

De training Droomdoelen op de werkvloer is een tool voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook leuk als activiteit voor teambuilding met een waardevolle inhoud. Met deze training brengen we deelnemers en medewerkers terug naar de basis en creëren we een positieve mindset.

Het eindproduct vormt een mooie aanleiding voor een dialoog. Door de training te koppelen aan bijvoorbeeld teamdoelen, persoonlijke coaching en loopbaangesprekken is deze goed te gebruiken in de dagelijkse werkpraktijk.

Voor de Universiteit van Tilburg hebben we deze training gecombineerd met een masterclass effectief communiceren en klantbeleving.

Training op locatie

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of heb je andere vragen? Neem dan contact met mij op.

StadsBIEB ‘s-Hertogenbosch, Avans Hogeschool, Jeroen Bosch ziekenhuis en stichting Ismes gingen je voor!

Share