Droomdoelen voor volwassenen

Training Droomdoelen voor volwassenen

Wil jij je Droomdoelen ontdekken en realiseren? Dan gaan we eerst terug naar de basis. Tijdens de training Droomdoelen gaan we op zoek naar wat jouw waarden zijn. Je wordt je bewust van wat jij belangrijk vindt en waarom. Zo krijg je inzicht welke Droomdoelen je hebt. Vervolgens maken we je Droomdoelen concreet en bepalen we de weg ernaartoe.

“Iris met haar mooie onderneming Handstand heeft onze wereld doen veranderen en krachtig gemaakt in het focussen”

– Wilfred Schipperen & Monique Hommel  
Benieuwd naar deze klant ervaring? Lees het verhaal  hier

In een kleine groep aan de keukentafel

Jouw zoektocht begint aan de keukentafel. In een informele setting kom je erachter wat je wilt, doe je nieuwe inspiratie op en kom je er concreet achter wat jij belangrijk vindt in je leven: jouw persoonlijke Droomdoelen.

De training geef ik in een persoonlijke en informele setting, omdat ik persoonlijk contact belangrijk vind. Je start samen met een paar andere deelnemers. Uit ervaring blijkt dat de dynamiek van een klein groepje en het uitwisselen van ervaringen zorgen voor het beste resultaat.

 “Iris heeft een unieke manier van trainen in een huiselijke setting. Dit zorgt voor een prettige informele sfeer. Ik kan het iedereen aanbevelen, het is een cadeautje voor jezelf!”

 – Ilse Vos, medewerker Vastgoedmanagement

Concreet, zichtbaar en tastbaar

De Droomdoelen werken we uit in een Droomdoelenbord. Het vormt de basis voor onze gesprekken. Het uitzetten van jouw koers werkt als stok achter de deur bij het behalen van je persoonlijke Droomdoelen. Het bord kun je aan de muur hangen en gebruiken als leidraad bij de keuzes die je maakt.

“Persoonlijk, open en puur. Zo heb ik Iris leren kennen bij de workshop Droomdoelen. Haar training is een opstapje naar bewuster te zijn en te kijken wat je echt wil en waar je met je leven naar toe wil!”

Francis van den Broek, vrijwilligerscoördinator

Trainingsdata klein groepje

Nieuwsgierig geworden?  Kom naar de 3-uur training! De start van het jaar 2020 is een mooie periode om de balans opnieuw op te maken. Ben je bezig met de goede dingen? Wat wil jij eigenlijk écht? Waar ga jij voor in 2020!

Laat je inspireren en kom het beleven op 22 januari van 19.00 – 22.00 uur.


Diverse workshops heb ik gegeven. Eerst volgende mogelijkheid:

– 20 januari van 19.00 – 22.00 uur in Berlicum

In januari 2020 lanceer ik nieuwe workshops Droomdoelen. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan vrijblijvend in.

Like mijn Facebookpagina Droomdoelen, voor foto’s van de training en voor inspiratie over ‘Droomdoel van de dag’.

Individueel

Wil je toch liever individueel gecoacht worden? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Share